Κρυσταλλική φρουκτόζη από σταφύλια. Είναι η αυθεντική φράση του μονοσακχαρίτη φρουκτόζη που βρίσκεται στον χυμό σταφυλιού. Παρουσιάζεται σε μορφή λευκών κρυστάλλων, με καθαρότητα ≥ 98%.
Κανονικά, η φρουκτόζη που κυκλοφορεί στην αγορά εξάγεται από δημητριακά.
Αυτή είναι η μοναδική φρουκτόζη σε σκόνη που έχει πραγματικά εξαχθεί από φρούτα.
Η CHOCAR είναι το αλεύρι που προκύπτει από την αποξήρανση και την υπερμικροποίηση της σάρκας του σικελικού χαρουπιού, φυσικά vegan και χωρίς γλουτένη.
Χάρη στο χρώμα και τη γεύση του, το αλεύρι σάρκας χαρουπιού CHOCAR χρησιμοποιείται ως μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση του κακάου και, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ζάχαρη, μπορεί να περιορίσει την προσθήκη ζάχαρης στις ζύμες. Είναι απαλλαγμένο από λιπαρά και διεγερτικές ουσίες, βρίσκει εφαρμογή σε γλυκίσματα, στη ζυμαρική αλλά και στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων. Προσθέτοντας το σε άλλα αλεύρια χωρίς γλουτένη, καθιστά τις ζύμες πιο ελαστικές και εύκολα επεξεργάσιμες. Είναι μια θρεπτική τροφή, πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, έχει λίγα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες.
Οι τεχνολογικές διαδικασίες που εκμεταλλεύεται η ILCAR, βασισμένες μόνο σε μηχανικές και θερμικές επεξεργασίες, καθιστούν την CHOCAR μια απολύτως φυσική τροφή χωρίς χημικά πρόσθετα.
Η LA PRI.PA. SRL ειδικεύεται επίσης στη βαφή για τρίτους κάθε τύπου σιδηρού υλικού. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επισκεφθείτε τη σελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για αίτημα προσφοράς.
Κρυσταλλικά σάκχαρα χουρμά: δεξτρόζη και φρουκτόζη
Αναπαριστά το ζαχαρώδες σύμπλεγμα που υπάρχει φυσικά στον χυμό χουρμά, που αποτελείται από γλυκόζη (περίπου 50%) και φρουκτόζη (περίπου 50%).
Αυτό είναι το μόνο σάκχαρο χουρμά σε σκόνη.